Illuzio @ Zappa Caffe - Dec.1. - 21.00

Lassan itt az év utolsó hónapja, és már következik is 2010... aztán már csak 2 szűk év van a világvégéig (pl. a maják szerint). De most szakadjatok el ezektől a gondolatoktól és inkább menjetek Illuzio koncertre a Zappa Caffe-ba Kedden!

Nem tudom már milyen úton sikerült rábukkannom erre badára, de azóta nem nagyon sikerült letörölnöm az ingyen letölhető muzsikájukat a telefonomról (ha még többre vágytok: katt ide!). Szerintem igen sajátos zenét játszanak, de egy néhány ismerősöm az Emil RuleZ!-hez hasonlította őket, nem tudom nekem nem volt ilyen benyomásom. Első benyomásom az volt, hogy ínnnye végre valami új, izgalmas zene ami kiemelkedik a mai alter popkatyvaszból. Nekem teszenek a bugyutának mondható, ámbár igen erőteljes mögöttes tartalommal megtöltött dalszövegek egyszerű, de mégis kifejezetten izgalmas zenével fűszerezve.

Ennél jobban nem is próbálkozom megfejteni miről is szól az 'Illuzio'... íme:

Belépő:  nincs infó
Helyszín:
Zappa Caffe
Dátum: 2009.12.01.
Kezdés: 21.00

Címkék: alternatív muzsika zappa caffe 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr721563291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.