Nagy János Trió lemezbemutató koncert @ A38 - Máj.9. - 20.00


Ha vasárnapra már elfáradtatok a hatalmas pálnikázásban és szeretitek a jazz muszikát, akkor menjetek Nagy János Trio lemezbemutató koncertre az A38-ra!

Nagy János a magyar jazzélet kiemelkedő alakja, aki zongoristaként, zenekarvezetőként, zeneszerzőként egyaránt jelentős szerepet tölt be, 2008-ban alapította új jazz trióját. 

Nagy János 2010 tavaszán egy különleges koncertre készül barátaival: a 2009-ben az EMI Music és Hunnia Records együttműködésében gondozott, műfaji határokat feszegető művek bemutatását célzó lemezek sorozatában megjelent, ZOO című Nagy János Trió lemez anyagát viszik színpadra az A38 Állóhajón. A koncert gerincét a CD anyaga alkotja, de a vendégeknek köszönhetően egészen más hangzásvilággal.

A trió vezetője a lemezbemutató koncert sikere után, de a „jazz tradícióit” követve nem ismételve önmagát, a dalokat ezen az estén új társaságban készül játszani: a koncerten a trió dobosa, Banai Szilárd helyett Jávori Vilmos felfedezettje, a „már” 12 éves, nagyöregnek számító, rutinos, ifjú tehetség, Hodek Dávid ül majd a dobok mögé, aki mellett színpadon lesz a Nagy János Trió állandó állandó basszusgitárosa Szappanos György, míg vendégként tiszteletét teszi a friss lemezzel jelentkező Palya Bea és Birta Miklós is.

És íme egy kis ízelítő mit is tud Hodek Dávid fiatal kora ellenére :)

Belépő:  1500 HUF
Helyszín: A38

Dátum: 2010.05.09.
Kezdés: 20.00

Forrás: A38



A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr901980956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bistyu · http://www.papirparbaj.hu 2010.05.07. 14:34:41

ha már igényes budapesti koncert, akkor ezt nem szabad kihagyni:
www.facebook.com/Papirparbaj
a fellépők nagyon jók lesznek, pl.: hybrid, anima sound system, revolution, palotai, evil9,...
az egész a Sport szelet marketing fogása, de végre jól járnak vele a fogyasztók is. Valódi tartalmat és értéket raktak a promo mögé. Érdemes megnézni :)