TükeZoo feat Takács Eszter koncert @ Könyvtár Klub - Máj.18. - 20.00

Végre újra Budapesten üdvözölhetjük a TükeZoo-éket, akik igazán fantáziadús acoustic-funk muzsikát játszanak.

A zenekar alapítója Babarci Bulcsú, aki 2008-ban megnyerte a Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai díját. Ez egy nagyon megérdemelt díj volt, hiszen tényleg egy olyan zenésszel és emberrel állunk szemben, aki sajátos játékstílusávál és szövegeivel színesíti a néhol lapos magyar könnyűzenei vonalat. Gitárjátéka kifejezetten érdekes, hiszen egy egyedi készítésű kontrabass gitáron játszik, aminek a felső két húrja basszushúr... így egy hangszeren gitározik és basszusozik egyszerre!

Ezúttal pedig, hogy még egy extrával legyen megspékelve a koncert, Takács Eszterrel karöltve muzsikálnak már, aki szintén pécsi érdekeltségű és korábbi Utcazene Fesztivál győztes.

Belépő:  0 HUF - INGYENES!!!
Helyszín: Könyvtár Klub

Dátum: 2010.05.18
Kezdés: 20.00

· 1 trackback Címkék: funk könnyűzene könyvtár klub alternatív muzsika 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr682009384

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Könyvtár pinceklub 2010.11.16. 11:37:56

Helyszín: 1088 Bp., Múzeum körút 4. Látogatás: 2008. május 14. 18:50-22:05 > Esküszöm a helyre, ELTE, fejemet rá, hogy kinek ez a célja (a jó csapolt barna és búzasörök íze mellet), ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.